CITYWORKERS GOLD.png
 
 

SHOOT HANS ANDERS

Brillenmerk Hans Anders liet haar oog vallen op onze locatie THE LOFT & TERRACE voor hun fotoshoot en het resultaat mag zeker en vast gezien worden!

De chique strakke stijl van de collectie past perfect bij de signature vibe van CITYWORKERS. 

See you next time!

 

FOTOSHOOT

DIAMANTI PER

TUTTI

THE PATIO werd het decor voor een romantische fotoshoot van Diamanti Per Tutti. De zachte, elegante look en feel van deze setting kwam helemaal tot uiting in de prachtige lingerie die ze in the picture hebben gezet. De beelden mochten er zeker zijn als fantastisch eindresultaat. Feel the romantic vibe! 

 

MEMBERSHIP

EVENT

RITUALS

Voor 1 avond mochten we de ruimte WORK IT OUT omdopen tot The ritual of CITYWORKERS.  Rituals selecteerde deze locatie als ideale ruimte om hun allereerste Belgische client membership event te organiseren. Het werd een exclusieve skincare-masterclass avond waarbij de gasten de productlijn 'Ritual

of Namasté' konden ontdekken.

Find happiness in the smallest of things!

 

WORKSHOP ZALANDO

Om al helemaal in de kerstsfeer te komen, organiseerde Zalando een interactieve private workshop voor enkele van hun partners en kozen ‘The Loft and Terrace’ met zijn huiselijke stijl om dit evenement te hosten. Zij toverden deze ruimte helemaal om tot een winter wonderland met dennentakken en kerstballen. Van koekjes decoreren tot karaoke: de gasten hebben zich zeker niet verveeld! Zelfs rudolf was van de partij! Als kers op de taart sloten zij hun avond af met een gezellig diner.

 

Make-up artist, hair stylist en beauty expert Nanja Massy  gebruikte onze locatie THE CORNER als decor voor haar fotoshoot voor massy creations. Het resultaat is verbluffend! niet verwonderlijk aangezien Nanja  een prachtige vrouw is, zowel vanbinnen als vanbuiten. Haar schoonheid in combinatie met CITYWORKERS kon alleen maar geweldige beelden opleveren als je het ons vraagt!

SHOOT NANJA MASSY

 

PRODUCT & PRESS LAUNCH

KOMONO stelde de vraag aan 10 artiesten wereldwijd om een creatie uit te brengen geïnspireerd op de  KOMONO Signature Collection. De perslancering van dit project werd gehost in één van de locaties van CITYWORKERS. De artistieke vibe zette de toon van een fantastische avond, aangevuld met een aperitief, gezellig diner en groovy beats achteraf. We had a blast!
#KOMONOTrueColors

 

RECLAME

VIDEO

HOTTEST NEWS

''Door enthousiaste bedrijven als CITYWORKERS blijft Antwerpen dé filmstad bij uitstek. Dankzij een gevarieerd en origineel aanbod aan locaties hoef je nooit lang te zoeken naar de perfecte set.''

Sverre Denis, foto- en videograaf
in opdracht van MAYERLINE

 

WE VERDUBBELDEN ONS TEAM!

YOUNG CITYWORKERS,

een team van flexibele studenten dat mede instaat ter ondersteuning van de Marketing & Communicatie, de events en de weekend verblijven. 

A warm welcome aan Sanne, onze laatstejaars studente Communicatiewetenschappen. Aan Joren, onze economische strateeg. Aan Ellen, onze spontane Taal- en Letterkundige.

 

PRIVATE 

PRODUCT

LAUNCH

Deze powervrouwen sloegen de handen in elkaar. Het resultaat was een succesvolle private sales van een stijlvolle mix; de juwelenlijn van Elliot & Ostrich, lederwaren van YEBA Essentials en duurzame kledinglijn Mona Wie. De dames selecteerden 'THE LOFT' als ideale locatie voor hun event en creëerden een stijlvolle en serene sfeer met hier en daar een powerful accent.

Congratulations, ladies!