WE ARE CITYWORKERS.

WHAT ABOUT 

YOU?

CITYWORKERS biedt u unieke, inspirerende en creatieve locaties voor uw evenement op maat. U host in onze ruimtes uw vergadering, presentatie, workshop, foto- of videoshoot, productlancering, PR evenement, vernissage,..

Onze huisstijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, een rijke lichtinval en liefde voor authenticiteit. Elk van onze ruimtes werd ingericht met kwalitatief meubilair, smaakvolle decoratie en een hedendaagse elegantie. 

In overleg met u voorzien wij graag een aangepaste setting om een optimale vibe te creëren voor uw evenement, of staan we u graag bij in het uitwerken van uw concept.
 

Naast unieke locaties bieden wij ook verschillende servicepakketten aan. 

Van strak design, tot een warme en huiselijke sfeer. Misschien juist statig of zelfs een tikkeltje industrieel. Elke ruimte heeft haar eigenheid met behoud van het authentieke karakter. Ontdek hier welke sfeer aanleunt bij uw evenement.

CITYWORKERS is een belevingsconcept. Niet enkel de locatie, maar de hele ervaring telt. Daarom selecteerden wij voor u onze partners die keer op keer een bijzondere kwaliteit nastreven. Ontdek hier welke diensten of formules uw evenement tot een hoger niveau tillen. 

Een unieke werksfeer inspireert uw team. Ook de creativiteit wordt aangewakkerd en u stimuleert om het maximale uit zichzelf te halen. Maar ook u wenst uw klanten te ontvangen in een architecturale en bijzondere omgeving. Dit geeft creëert extra ruchtbaarheid en vertrouwen. Binnenkort maakt CITYWORKERS ook dit mogelijk voor u. Ontdek hier uw toekomstige werkomgeving.

  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

© CITYWORKERS ANTWERP 2019