top of page

BIJ ONS REGENT HET INSPIRATIE

Bijgewerkt op: 17 jul. 2023

Het weer valt deze week wat tegen, maar gelukkig heeft dat geen negatieve invloed op onze indoor events. Samenzijn in onze ruimtes terwijl het buiten regent… Eigenlijk is het best gezellig zo.

In deze blogpost lichten we daarom twee mooie evenementen uit die je kunnen inspireren voor jouw volgende eventplannen.

De komende maanden is het hier druk bezet, maar we hebben deze zomer nog enkele plaatsjes vrij. Misschien ga jij er gebruik van maken?
Het regende kleuren bij CITYWORKERS dankzij C&A

In maart hadden we het genoegen om C&A te hosten op onze luxueuze locatie in de Lange Lozanastraat, THE MASTER HOUSE. De gelegenheid? Internationale Vrouwendag. Om deze feestelijke dag te vieren, nodigde de kledingketen een selectie VIP's uit voor een exclusieve preview van hun nieuwe, kleurrijke lente collectie. 💐 Met onze partners we hebben er een fantastische dag van gemaakt op onze prachtige locatie, met fleurige kleren, overheerlijk eten, adembenemende bloemdecoraties en tal van inspirerende vrouwen die (letterlijk!) in de bloemetjes werden gezet.
Professioneel presenteren + gezellig netwerken: Een magische combinatie

Het combineren van professionaliteit met gezelligheid is niet vanzelfsprekend, maar bij CITYWORKERS kunnen we deze magische combinatie altijd realiseren. Voor het netwerkevent voor Van Lanschot Kempen en Capitant was dat niet anders. Capitant, de grootste financiële studentenorganisatie in België, en Van Lanschot Kempen, de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland, staken de hoofden samen om met ons zo'n tweeledig evenement waar te maken. Over sterke combinaties gesproken! In THE CONFERENCE kregen de financiële studenten een case voorgeschoteld en schaafden ze hun presentatieskills bij met hun eigen professionele pitch. In THE HIDDEN GEM kregen ze dan weer de opportuniteit om te netwerken onder het genot van hapjes en drankjes. Het waren twee verschillende ruimtes met elk hun eigen waarde, maar toch werden ze naadloos gecombineerd in één ervaring. Laat het me zeker weten als je ook interesse hebt in deze krachtige (tover)formule.
De laatste showrooms van het zomerseizoen

Bij ons zit je ook goed als het weer even tegenvalt. Maar dat wilt niet zeggen dat ik niet uitkijk naar wat zomerse zonneschijn! In juli en augustus zijn er nog enkele ruimtes beschikbaar als showroom in THE MILLS en THE FIRST. Het zijn wel de laatste plaatsen, dus je gaat er snel bij moeten zijn. Vraag dus zeker je offerte aan als je interesse hebt.


Ik sta nog altijd versteld van de mooie events die we mogen waarmaken voor klanten in onze ruimtes. Hopelijk vond je deze uitgelichte evenementen even inspirerend als ik. Er volgt nog meer inspiratie, dus tot binnenkort!
Comments


bottom of page