top of page

CITYWORKERS SPREEKT, THE MILLS GROEIT

Bijgewerkt op: 17 jul. 2023

Het is alweer even geleden sinds we onze laatste blogpost schreven. De afgelopen maanden is het hier erg druk geweest, maar dat is natuurlijk een mooi probleem om te hebben. En er staat nog veel op de planning:


  • Een van de events die we binnenkort organiseren is het unieke netwerkevenement Connectique Talks. En dat is niet alles: CITYWORKERS is ook uitgenodigd als spreker. Samen met 3 vrouwelijke onderneemsters zullen wij onszelf wat blootgeven en spreek ik vanuit het hart.

  • Daarnaast is onze ook uitbreiding van THE MILLS interessant. CITYWORKERS blijft groeien en voor onze bloglezers licht ik alvast een tipje van de sluier op.

Lees dus zeker verder als je hier interesse in hebt!
Connectique Talks: meer dan een klassiek netwerk event

Op dinsdagavond 2 mei komen 4 inspirerende onderneemsters aan het woord en delen zij hun verhaal in minder dan 12 minuten per spreker, zodat het echt om de essentie gaat.


  • JENNIFER ELLIOT schittert als oprichtster van ELLIOT & OSTRICH JEWELLERY.

  • SOFIE YSEWIJN doet uit de doeken hoe ze het kinderlabel COS I SAID SO lanceerde.

  • EVELYNE VAN VLERKEN vertelt hoe ze JACKIE WOO tot leven bracht als Interior Stylist.

  • En ik spreek vanuit het hart over het succesverhaal van CITYWORKERS.

Wat dit evenement van Connectique zo uniek maakt, is dat je na de vier verhalen de kans krijgt om in kleine groepjes al je vragen te stellen. De selecte kring zorgt voor een intieme kijk in het parcours van elke spreker. Dit alles vindt plaats in de stijlvolle setting van THE HIDDEN GEM, een van onze ruimtes in THE MILLS, in het hart van Antwerpen.
Maak kennis met THE WORKSHOP en THE LIBRARY

Bij CITYWORKERS zijn we voortdurend op zoek naar de volgende uitdaging en dat betekent dat we onze eventlocaties blijven uitbreiden. In THE MILLS stellen we binnenkort twee nieuwe ruimtes beschikbaar:THE WORKSHOP

Met THE WORKSHOP creëren we een intiemere ruimte met een gezellige sfeer. De ruimte wordt ingericht in een Japanse stijl en beschikt over een grote boardmeeting tafel, wat deze ruimte geschikt maakt voor vergaderingen in een stijlvol kader.THE LIBRARY

Met THE LIBRARY gaan we een informele ruimte aanbieden voor sofa-gesprekken. Deze ruimte zal geschikt zijn voor zowel praten als vergaderen en heeft bovendien een mooi terras.Je ziet het, we hebben niet stilgezeten. Heb je al interesse of vragen over onze nieuwe ruimtes in THE MILLS? Laat het ons gerust weten. Dit jaar staan er nog meer nieuwe projecten en evenementen op de planning, die we ongetwijfeld met je zullen delen. Blijf onze website dus goed in de gaten houden, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Tot dan!
Comments


bottom of page