top of page

CITYWORKERS summer throwback

Het is weer even geleden sinds onze laatste blogpost, maar we zitten niet stil. Na een aangename vakantie zijn we weer vol gas van start gegaan bij CITYWORKERS. Ook de afgelopen maanden hebben we allerlei mooie experiences mogen organiseren. Bovendien staat er een interessant evenement voor de deur waarwe zelf aan zullen deelnemen. Blijf dus zeker lezen!


Laten we eerst even terugblikken op enkele zomerse belevenissen.Thelios - Cityworkers summer throwback

Een feestelijke primeur

Het was een echte primeur: Thélios, hét eyewear productiebedrijf dat deel uitmaakt van de luxegigant LVMH Maison, klopte bij ons aan voor hun allereerste evenement in de Benelux. Thélios nodigde alle opticiens in België en Nederland uit om de nieuwste eyewear collecties van Dior, Givency, Fendi, Céline en het trendy Loewe voor het eerst bij ons te bewonderen. Het werd een genot voor de gasten. Ter ere van deze eerste editie werd er een gezellige cocktailparty gehouden in THE CATALPA, onze private binnentuin. Ook THE HIDDEN GEM en THE GALLERY zorgden binnen voor een luxueuze sfeer. Voor onze heerlijke catering werkten we samen met private chef Jacky. En zelfs het mooie zomerse weer droeg bij aan het outdoor feest! Kortom, een groot succes.


Vichy labo - Cityworkers summer throwback

Een luxe... labo!?

Ik had nooit gedacht dat we THE MILLS ooit zouden omtoveren tot een laboratorium, maar dat is precies wat Vichy wilde voor dit evenement. Voor de lancering van hun nieuwe schoonheidsproducten werden influencers uit de Benelux uitgenodigd om in dit Vichy-laboratorium hun eigen gezichtscrème te maken, gevolgd door een even mooi diner. De geheime formule? THE CONFERENCE, die werd omgetoverd tot een workshop- en eetruimte, en een eigen labojas voor de genodigden. Slim gedaan!


Jusre - Cityworkers Summer Throwback

Een natuurlijke samenwerking

We zijn constant op zoek naar nieuwe gezonde producten waarmee we onze gasten kunnen verrassen. De verse cold-pressed juices en smoothies van JusRé zijn hier perfect voor. Niet alleen breidt de nieuwe leverancier ons aanbod uit met haar natuurlijke sapjes, onze samenwerking is een al even natuurlijke match. Ook JusRé werd opgericht door een straffe vrouwelijke ondernemer. Dat smaakt naar meer!Bossy lanceringsevent - Cityworkers summer throwback

Coming soon: Bossy magazine launch event

Over sterke vrouwelijke ondernemers gesproken, op dinsdag 24 oktober organiseert Bossy een lanceringsevenement voor hun nieuwste magazine.


De locatie? Bij ons natuurlijk, in THE MILLS. Je er kunt genieten van drankjes, hapjes, een tombola en je krijgt een goodiebag met daarin het nieuwe magazine. Bovendien neem ik zelf deel aan een inspirerend panelgesprek met twee andere ondernemende toppers.


Je ziet het, we hebben de afgelopen maanden inspirerende gasten over de vloer gehad. En er staan al heel wat leuke evenementen gepland voor dit najaar. Ben je ook nog geïnteresseerd in een plek voor een speciale gelegenheid? Zoals altijd kun je het ons hier laten weten.

Of het nu bij ons is of online, tot binnenkort!Comments


bottom of page