top of page

DE EVENTS STRALEN BIJ CITYWORKERS

Bijgewerkt op: 17 jul. 2023

Het is nog lente, maar wat is het zomers geworden sinds onze laatste blogpost! Terwijl we de regenachtige dagen achter ons laten en ons volledig laten onderdompelen in de zomerse sfeer, hebben we bij CITYWORKERS nog meer geweldige nieuwtjes om met je te delen. Aangezien we volop van de zon genieten, lichten we deze keer een event uit dat ons even blij maakte als het mooie weer. En dat is niet alles, want we zijn ook op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. We willen graag een oproep doen aan alle culinaire helden die dit lezen! Misschien realiseer jij samen met ons zomerse events om van te genieten?
Een event dat tot in de puntjes verzorgd werd

Op 17 mei realiseerden we The Dot Brunch & Talk. Het was een stralend evenement dat we mochten organiseren voor The Dot Society, een digital marketing & performance agency in Antwerpen. De vraag? Een uitgebreide ervaring bieden aan 100 gasten, met een walking lunch en ruimte voor een inspirerende presentatie. Ons antwoord? Absoluut! Om zo'n veelzijdig evenement te realiseren heb je voldoende ruimte nodig, en die ruimte hebben we bij THE MILLS. We hebben gebruik gemaakt van THE CATALPA, onze ontspannende binnentuin die volledig afgeschermd is van de buitenwereld, THE HIDDEN GEM, een gezellige binnenruimte die ideaal is voor zowel kleine als grote gezelschappen dankzij de flexibele gordijnpartijen, en THE CONFERENCE, onze serene presentatie ruimte met plaats voor een honderdtal personen. En om het plaatje compleet te maken hebben we samengewerkt met onze vaste partners om heerlijke catering te verzorgen, met een uitgebreid ontbijt en luxe tartines. Bij CITYWORKERS streven we er altijd naar om evenementen tot in de puntjes te verzorgen en The Dot Brunch & Talk was daar geen uitzondering op. We zijn trots op het resultaat en bedanken The Dot Society voor het vertrouwen. Ben jij ook op zoek naar een unieke locatie en professionele services zoals hosting of catering? Neem dan zeker contact met me op en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen.
Ben jij iemand met onmiskenbare 'kitchen super powers'?

We zijn namelijk op zoek naar een getalenteerde persoon om onze ontbijt-, lunch- en breakformules te verzorgen. Als jij een passie hebt voor het creëren van heerlijke gerechten en een onberispelijke gastvrijheid, dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling op ons team. Ga jij deel uitmaken van het succesverhaal van CITYWORKERS? Neem contact met ons op en laat ons kennismaken met jouw culinaire superkrachten!

Ontdek de pracht van THE MILLS op Instagram!

Deze maand hebben we ons gloednieuwe Instagram-account gelanceerd voor THE MILLS.

Volg ons @themills.antwerp en laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden van onze locaties. Je ontdek er prachtige beelden van onze indrukwekkende eventruimtes en krijgt er een voorproefje van de magie die we creëren voor onze gewaardeerde klanten.Terwijl we genieten van de zon, werken we natuurlijk even hard om nog meer onvergetelijke evenementen te realiseren. Je zal dus niet lang moeten wachten op onze volgende blogpost boordevol zomerse updates. Geniet van de mooie dagen en tot binnenkort bij CITYWORKERS!
Commentaires


bottom of page