top of page

Events in (de juiste) stijl

Bijgewerkt op: 22 dec. 2023

Een nieuwe maand, een nieuwe blogpost. Want ook in oktober mochten we heel wat boeiende gasten verwelkomen in onze adembenemende eventlocaties.


In dit artikel vertellen we meer over experiences waar de sfeer helemaal goed zat, dankzij onze unieke settings en aangepaste branding. Want een event bij CITYWORKERS is meer dan alleen een locatie. Take a look!Sézane in THE MILLS

Antwerpen in een Parijs jasje

THE MASTERHOUSE, gelegen in de Harmoniewijk in het hart van Antwerpen, werd onlangs getransformeerd in een Parijse sfeer met de kleding van Sézane. De nieuwste herfstcollectie werd in THE BALLROOMS in de schijnwerpers gezet. Het gerenommeerde Franse modelabel streeft naar een grotere bekendheid in Antwerpen, en dit betoverende evenement was daar perfect voor!

Om dit te bereiken, werden een select aantal influencers uitgenodigd voor een exclusief diner op een sfeervolle dinsdagavond. De volgende dag was het de beurt aan nog meer influencers en de pers, die bij ons werden uitgenodigd om de collectie van dichtbij te bekijken, te passen en de stoffen te voelen. En doorheen de hele dag werden de gasten door ons verwend met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, dus ook de sfeer zat goed. Zo kon iedereen gezellig napraten over de prachtige kleding en de inspirerende setting die we in THE MASTERHOUSE hebben gecreëerd.

Onze betoverende ruimtes in combinatie met de stijlvolle Parijse mode zorgden dus voor een onvergetelijke ervaring. C'est magnifique!


THE MILLS - nieuwe setting voor THE LIBRARY

Een nieuwe setting voor THE LIBRARY

Recent hebben we THE LIBRARY, onze informele eventruimte in THE MILLS, nog gezelliger gemaakt.


Met toevoegingen zoals de gloednieuwe knusse sofa's is THE LIBRARY onze ultieme bestemming geworden voor informele gesprekken in een huiselijke sfeer. Samen met de boekenkasten en het schrijnwerk in walnoot en het mistige roze tapijt, straalt de ruimte zowel luxe als warmte uit. Connecties maken was nog nooit zo aangenaam!


THE MILLS - We Are Impact Collective workshop met gepersonaliseerde branding

Een impactvolle workshop

Wist jij dat we bij jouw event ook kunnen zorgen voor gepersonaliseerde branding? Dat is dé manier om je evenement te doen uitblinken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat We Are Impact Collective hier voor koos, met op maat gemaakte tafelnummerkaartjes en een unieke beachflag. Bij We Are Impact Collective draait alles om het creëren van impact door bedrijven te ondersteunen bij hun maatschappelijke uitdagingen, door middel van inspiratie, advies en meer. De juiste merkbeleving is hierbij essentieel!

Ook interessant om te weten is dat We Are Impact Collective een trouwe klant is bij CITYWORKERS, en dit evenement was het grootste dat we tot nu toe voor hen hebben mogen organiseren! Dat is natuurlijk mooi om te zien. Deze keer kozen ze voor een uitgebreide netwerkworkshop. Er werden verschillende keynote-sprekers uitgenodigd en de gasten werden in groepjes verdeeld om verschillende onderwerpen te bespreken, vandaar de tafelnummerkaartjes. En om het helemaal af te maken zong Lex Empress de keynotes aan elkaar. Muzikale keynotes, dat hoor je niet vaak!


Naast de branding zorgden wij nog voor de perfecte sfeer, inclusief heerlijke gerechten en een gezellige afsluitende drink. Samen hebben we er dus een impactvol evenement van gemaakt.


Je ziet het, bij CITYWORKERS bekijken we constant hoe we de setting en sfeer van onze locaties kunnen blijven verbeteren. We zorgen voor een event dat de essentie van jouw organisatie weerspiegelt, of het nu gaat om aangepaste branding, het ideale interieur of de perfecte catering. Misschien overweeg je binnenkort ook een evenement met zo een persoonlijke touch? Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou, so let's call.Comments


bottom of page