top of page

THE VELVET
THE PRIVATE EXPERIENCE

SERVICES

Schermafbeelding 2023-07-31 om 16.07.36.png

SETTING & SFEER

CATERING

LIGHTING & SOUND

HOSTING

OVERNACHTING

SHUTTLE SERVICE

PRIVATE EVENTS IN EEN AUTHENTIEK ANTWERPS KADER

THE PRIVATE EXPERIENCE is onze authentieke eventlocatie in het centrum van Antwerpen, met een prachtig uitzicht op de kathedraal.

Geniet van luxe ten top in dit klassieke pareltje. Het glas in lood, de hoge plafonds met prachtige mouluren, de weelderige Mortex-bank en -bar en de elegante greige stalen deuren vormen samen een weelderig geheel, ideaal voor intieme gelegenheden met een onmiskenbaar Antwerps karakter. De halfopen keuken smeedt een verbinding tussen culinaire meesterwerken en de sfeervolle eetkamer. Dit alles maakt THE PRIVATE EXPERIENCE de perfecte setting voor uw meest intieme momenten, vol unieke flair. Ook voor uw influencer-evenementen, persconferenties, spraakmakende productlanceringen, betoverende fotoshoots, onvergetelijke brunches, verfijnde aperitieven en diners is deze locatie een uitgelezen keuze.

Perfect te combineren: Onder THE PRIVATE EXPERIENCE bevindt zich THE PRIVATE COCKTAIL, dé ideale plek om te aperitieven voordat u zich begeeft naar een exclusief fine dining event in hetzelfde gebouw. En als u wilt overnachten, zijn er 2 luxe suites beschikbaar op locatie voor kortetermijnhuur.

CAPACITEIT - 75 M²

GELIJKVLOERS

INFORMEEL STAAND

40 PERSONEN

INFORMEEL ZITTEND

25 PERSONEN

FORMEEL ZITTEND

20 PERSONEN

LUNCH OF DINER

25 PERSONEN

BEREIKBAARHEID

LIJNWAADMARKT 3 ​

 

PARKING GROENPLAATS OF EIERMARKT

SHUTTLE SERVICE (OP AANVRAAG)

bottom of page