top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Een personeelsfeest organiseren op een locatie in Antwerpen

Wilt u graag een onvergetelijk personeelsfeest organiseren op een locatie in Antwerpen? Verras dan uw medewerkers door te kiezen voor een locatie of ruimte van Cityworkers. Cityworkers verhuurt verschillende unieke locaties om van uw personeelsfeest een memorabele ervaring te maken.  

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

IMG_5596kopie.jpg

Een stijlvol personeelsfeest op een unieke locatie in Antwerpen

Een personeelsfeest organiseren, daar komt heel wat bij kijken. Van de locatie tot de catering en van de activiteiten tot het thema. Alles moet kloppen om u en uw medewerkers een leuke tijd te bezorgen. Daarom staat Cityworkers aan uw zijde voor de organisatie van uw bedrijfsfeest. Hoe doen we dat? Wel, Cityworkers is een belevingsconcept. Dat wil zeggen dat we enerzijds unieke ruimtes verhuren op verschillende locaties in Antwerpen. Anderzijds bieden we diverse diensten en formules aan die we aanpassen op uw maat.

Meer over de locaties, diensten en formules op maat

De locaties waaruit u kan kiezen om uw personeelsfeest te organiseren, spreken tot de verbeelding. Elke ruimte wordt gekenmerkt door een authentiek karakter en een stijlvolle decoratie. Heeft u gekozen voor een bepaalde locatie? Bekijk dan zeker eens onze diensten en formules op maat. U kan kiezen uit:

 • Food & drinks
   

 • Setting & staging
   

 • Atmosphere & creation
   

 • Light & sound
   

Goed om te weten: u kan deze locaties, diensten en formules ook gebruiken om te vergaderen met uw medewerkers, om een teambuilding te organiseren of om nog een ander bedrijfsevenement te organiseren.

lageres18.jpg

Vraag een offerte aan voor uw personeelsfeest op een unieke locatie in Antwerpen

Bent u overtuigd om uw personeelsfeest te organiseren op een locatie van Cityworkers in Antwerpen? Laat van u horen via + 32 3 284 33 30 of vraag meteen uw offerte aan. Krijgt u graag extra informatie over ons belevingsconcept? Bel ons dan gerust naar eerder vermeld nummer of mail ons via info@cityworkers.be.

bottom of page