top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Teambuildinglocatie in Antwerpen

Een originele teambuildinglocatie in Antwerpen vinden, is een uitdaging. Maar vanaf nu zal de organisatie van uw teambuilding vooruit gaan, want u zit op de juiste pagina om uw teambuilding vorm te geven. Cityworkers heeft een ruim aanbod aan unieke locaties waar u uw teambuilding kan laten doorgaan.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

IMG_5596kopie.jpg

Een memorabele teambuilding organiseren op een unieke teambuildinglocatie in Antwerpen

Droomt u ervan om een teambuilding te organiseren waar uw medewerkers nog jaren over spreken? Laat u dan bijstaan door Cityworkers voor de organisatie van uw bedrijfsevenement. We verklapten al dat we een groot aanbod aan unieke locaties hebben waaruit u kan kiezen om uw teambuilding te organiseren. Nodig uw medewerkers bijvoorbeeld uit in één van de stijlvolle ruimtes in de ‘The Master House’ of ‘The Mills’ voor een spannende quiz of een plezante workshop.  

Meer dan de verhuur van locaties

Omdat Cityworkers een belevingsconcept is, kan u bij ons niet alleen terecht voor het huren van een gepaste locatie maar kan u ook gebruikmaken van onze aangepaste diensten en formules. Vertel ons uw idee en wij gaan  met u aan de slag om van uw teambuilding een leuke ervaring te maken.

lageres18.jpg

Reserveer uw favoriete teambuildinglocatie in Antwerpen

Kiest u voor een ruimte in ‘The Master House’, ‘The Mills’ of eentje op een andere locatie? Boek uw favoriete teambuildinglocatie in Antwerpen door een offerte aan te vragen of te bellen naar + 32 3 284 33 30. Krijgt u graag wat meer uitleg over een bepaalde ruimte of wilt u graag meer weten over ons belevingsconcept? Contacteer ons dan via het eerder vermelde telefoonnummer of via info@cityworkers.be.

bottom of page