top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Een locatie voor uw workshop in Antwerpen

U wilt ongetwijfeld de perfecte locatie vinden voor uw workshop in Antwerpen. Dat begrijpen wij. U hoeft dan ook niet meer verder te zoeken, want u heeft de weg naar Cityworkers gevonden. Cityworkers biedt diverse bijzondere locaties aan om van uw workshop een unieke ervaring te maken. Ontdek hieronder meer over wat Cityworkers allemaal in petto heeft voor de organisatie van uw workshop.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

Frankieandfish-1.jpg

Een bijzondere locatie om uw workshop in Antwerpen te organiseren

Van ‘The Hidden Gem’ in ‘The Mills’ tot ‘The Ballrooms’ in ‘The Master House’ en van de ‘Work It Out’ in ‘The First’ tot ‘The Catalpa’ in ‘The Mills’. Dit is slechts een greep uit het aanbod van locaties waaruit u een keuze kan maken. Alle ruimtes vertrekken vanuit strakke lijnen, een rijke lichtinval en een authentiek karakter. Bovendien zorgen de uitgekozen interieurelementen ervoor dat de ruimtes er stijlvol uitzien. U zal ook opmerken dat de ene ruimte een meer huiselijke sfeer heeft en de andere een meer industriële look. Op die manier is er voor elk wat wils en garanderen wij u dat u de perfecte locatie zal vinden voor uw workshop in Antwerpen.

Extra diensten en formules voor de ideale workshop op een unieke locatie in Antwerpen

Om uw workshop op zo’n locatie in Antwerpen tot in het detail uit te werken, kan u ook gebruikmaken van de aangepaste diensten en formules die Cityworkers aanbiedt. Wilt u graag wat eten en drinken voorzien bij uw workshop? Schakel dan onze dienst ‘food & drinks’ in. Wij werken samen met de beste catering zodat u en de deelnemers van uw workshop kunnen genieten van lekker eten en drinken. Bent u nog op zoek naar de juiste sfeer voor uw workshop? Dan kan u gebruikmaken van de dienst ‘atmosphere & creation’. In overleg met u zorgen we voor de juiste vibe. Leg ons dus zeker uw idee of wens voor en we bekijken samen hoe we het aanpakken.

lageres18.jpg

Een belevingsconcept voor al uw bedrijfsevenementen

Cityworkers biedt zijn locaties en diensten niet enkel aan om workshops te organiseren. De locaties verhuren wij namelijk voor al uw bedrijfsfeesten. Denk maar aan een netwerkbijeenkomst of een personeelsfeest. Wij staan klaar om elk soort evenement in goede banen te leiden en er een mooie ervaring van te maken.

Huur uw locatie voor uw workshop in Antwerpen

Wenst u een locatie te huren voor uw onvergetelijke workshop in Antwerpen? Vraag dan snel uw offerte aan of bel ons via +32 3 284 33 30. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor extra vragen over een bepaalde locatie voor uw workshop in Antwerpen of over ons belevingsconcept. Daarvoor kan u mailen naar info@cityworkers.be of bellen naar het eerder vermelde nummer.

bottom of page