top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Locatie voor een netwerkbijeenkomst in Antwerpen

Een geschikte locatie vinden voor een netwerkbijeenkomst in Antwerpen is niet eenvoudig. Maar, goed nieuws! U bent op het juiste pad om van uw netwerkbijeenkomst een geslaagd evenement te maken. Cityworkers biedt namelijk heel wat bijzondere locaties aan om uw evenement te organiseren.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

IMG_5596kopie.jpg

Welke locatie verkiest u voor een netwerkbijeenkomst in Antwerpen?

De unieke locaties die Cityworkers aanbiedt, worden gekenmerkt door de authenticiteit van iedere ruimte en de architecturale elementen die er aanwezig zijn. Ontdek hieronder een aantal locaties die kunnen dienen voor uw netwerkbijeenkomst in Antwerpen:

  • ‘The Master House – The Ballrooms’ is een lichtrijke ruimte waar u tot 70 personen kan ontvangen. De gekozen interieurelementen creëren een huiselijke sfeer.

  • ‘The First – Work It Out’ heeft een strak design en is eveneens een lichtrijke ruimte. Op deze locatie kan u tot 60 personen ontvangen.
     

  • ‘The Mills – The Hidden Gem’ bevat net zoals ‘The Master House – The Ballrooms’ interieurelementen die zorgen voor een huiselijke sfeer. In deze ruimte is er plaats om zo’n 130 personen te ontvangen.
     

  • ‘The First – Party Art’y’ is een kleinere ruimte met industriële look. U kan hier tot 30 personen ontvangen.
     

Deze ruimtes kunnen ook gebruikt worden voor andere evenementen zoals een personeelsfeest, een vergadering of teambuilding.

Aangepaste diensten en formules

Onze ruimtes aanbieden is niet het enige wat we doen. Cityworkers is een belevingsconcept. Dat wil zeggen dat wij het belangrijk vinden dat uw bedrijfsevenement tot in het detail is uitgewerkt. Daarom kan u ook gebruikmaken van één van onze diensten, zoals food & drinks en/of light & sound, om uw netwerkbijeenkomst op een speciale locatie in Antwerpen succesvol te laten verlopen.

lageres18.jpg

Kies uw ideale locatie voor een netwerkbijeenkomst

Begint het al te kriebelen om een locatie te kiezen voor uw netwerkbijeenkomst in Antwerpen? Twijfel dan niet langer en vraag uw offerte aan of bel naar + 32 3 284 33 30. Als u nog bijkomende vragen heeft, kan u terecht op het voorgaande telefoonnummer of stuurt u een e-mail naar info@cityworkers.be.

bottom of page