top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

EEN UNIEKE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT IN ANTWERPEN

Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw evenement in Antwerpen, dan belandde u zonet op het goede adres. Cityworkers verhuurt namelijk unieke locaties om van uw evenement een uitzonderlijke ervaring te maken. Maar Cityworkers is veel meer dan dat. Het is een belevingsconcept. Dat betekent dat wij niet alleen locaties verhuren, maar ook extra diensten en formules op maat aanbieden.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

Frankieandfish-1.jpg

KIES WELKE UNIEKE LOCATIE PAST BIJ UW EVENEMENT IN ANTWERPEN

Cityworkers heeft een uitgebreid aanbod aan locaties om van uw bedrijfsevenement een topper te maken. Ontdek hieronder al een klein voorproefje:
 

  • Wilt u graag een huiselijke sfeer creëren tijdens uw evenement? Dan is ‘The Hidden Gem’  misschien wel iets voor u. ‘The Hidden Gem’ is een ruimte in ‘The Mills’ waarin u tot 130 personen kan ontvangen.
     

  • Bent u op zoek naar een buitenlocatie? Dan moet je zeker eens ‘The Green Dream’ bekijken. Deze tuin met luxueuze uitstraling is een onderdeel van ‘The Master House’. U kan er tot 70 personen ontvangen.
     

  • Is een industriële look helemaal uw ding? Dan schotelen wij u de ‘The Party Art’y’ voor. Deze ruimte behoort tot ‘The First’. U kan in deze kleinere ruimte tot 30 personen ontvangen.
     

Bekijk op uw gemak eens onze locaties. U vindt vast wel een locatie die voldoet aan uw wensen voor uw evenement in Antwerpen.

EEN BELEVINGSCONCEPT VOOR AL UW BEDRIJFSEVENEMENTEN OP EEN LOCATIE IN ANTWERPEN

Cityworkers is er voor al uw bedrijfsevenementen. Of u nu een personeelsfeest, een PR-evenement of een vergadering wilt organiseren, het kan allemaal. Zelfs voor een fotoshoot kan u bij ons terecht. Onze ruimtes zijn erop voorzien. Wordt u graag bijgestaan in de verdere uitwerking van uw idee of concept? Doe dan een beroep op onze diensten en formules op maat.

lageres18.jpg

VRAAG UW OFFERTE AAN VOOR DE IDEALE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT IN ANTWERPEN

Bent u overtuigd van een bepaalde locatie voor uw bedrijfsevenement in Antwerpen? Laat het ons weten en vraag uw offerte aan of bel ons via +32 3 284 33 30. Wilt u nog wat meer informatie  over een bepaalde ruimte of wilt u meer weten over ons belevingsconcept? Contacteer ons dan gerust via eerder vermeld nummer of via info@cityworkers.be. Wij vertellen u er graag meer over.

bottom of page