top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Fotoshootlocatie in Antwerpen

Bent u de zoektocht naar een fotoshootlocatie in Antwerpen gestart? Lees dan zeker verder, want Cityworkers verhuurt een aantal uitmuntende locaties die perfect zijn voor uw fotoshoot binnen Antwerpen. Heeft u nog geen idee wat Cityworkers doet? Het is heel eenvoudig: Cityworkers is een belevingsconcept. Wij bieden unieke ruimtes aan op verschillende locaties in Antwerpen. Maak daarbovenop gebruik van onze diensten en formules op maat en uw evenement wordt een geweldige ervaring.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

IMG_5596kopie.jpg

Een fotoshootlocatie in Antwerpen op uw maat

Een locatie vinden voor een fotoshoot binnen Antwerpen is één zaak. Maar een unieke fotoshootlocatie vinden in Antwerpen waarbij u wordt bijgestaan in de hele uitwerking van uw idee, dat is een ander paar mouwen. Bij Cityworkers vindt u het allemaal: unieke binnenlocaties voor uw fotoshoot in Antwerpen en diensten en formules op maat.  De eerste stap is een geschikte binnenlocatie vinden voor uw fotoshoot in Antwerpen. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod. Elke ruimte heeft een eigen, authentiek karakter, bevat elegante interieurelementen en heeft een rijke lichtinval. Er zit dus vast een locatie tussen naar uw smaak voor uw fotoshoot binnen Antwerpen. Eenmaal u een geschikte ruimte heeft uitgekozen, kan u zich verder laten bijstaan door Cityworkers als u dat wenst. Via onze extra diensten zorgen wij voor de nodige aanvullingen zodat uw fotoshoot vlot verloopt. Vertel ons uw idee of wens en wij passen onze diensten en formules aan op uw maat zodat niet enkel de door u gekozen fotoshootlocatie in Antwerpen perfect is, maar ook de beleving errond.

Het belevingsconcept verder uitgelegd

Enerzijds bieden we unieke locaties aan voor al uw bedrijfsevenementen in Antwerpen. Dat wil zeggen dat u de ruimtes niet alleen kan huren als u op zoek bent naar een binnenlocatie voor een fotoshoot in Antwerpen, maar ook voor andere evenementen kan u de ruimtes gebruiken. Denk maar aan een personeelsfeest, een presentatie, een teambuilding, een PR-evenement of een videoshoot.

Anderzijds vertelden we al iets over onze extra diensten. We hebben er vier in ons aanbod waar u gebruik van kan maken:

 

  • Food & drinks

  • Setting & staging

  • Atmosphere & creation

  • Light & sound

lageres18.jpg

Boek uw geschikte fotoshootlocatie in Antwerpen

Bent u eruit welke fotoshootlocatie in Antwerpen u gaat kiezen? Wij zijn alvast benieuwd naar uw favoriete binnenlocatie voor uw fotoshoot in Antwerpen. Laat het ons weten via +32 3 284 33 30 of vraag uw offerte aan. Als u nog met vragen zit over ons belevingsconcept of over een bepaalde locatie voor uw fotoshoot binnen Antwerpen, stel ze dan via info@cityworkers.be of bel ons via bovenvermeld nummer.

bottom of page