top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Unieke shootlocaties in Antwerpen

Uw foto- of videoshoot laten slagen, dat doet u door te kiezen uit één van de vele shootlocaties in Antwerpen die Cityworkers aanbiedt. Cityworkers biedt namelijk een aantal pareltjes van locaties aan om uw shoot te organiseren. Laat uw creativiteit bijvoorbeeld de vrije loop in ‘The Catalpa’, ‘The First’ of ‘The Marble’.

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

Frankieandfish-1.jpg

Waarom u moet kiezen voor één van deze unieke shootlocaties in Antwerpen

Hieronder ontdekt u waarom u moet kiezen uit één van de unieke shootlocaties van Cityworkers: 
 

  1. Een ruim aanbod aan locaties

Of u nu een huiselijke sfeer wilt creëren of liever een strak design heeft voor uw shoot en of het nu voor een fotoshoot is of voor een videoshoot: Cityworkers heeft voor elk wat wils. Duik dus zeker eens in het uitgebreide aanbod aan locaties en ruimtes.
 

  1. Alles op uw maat

Om uw shoot vlot te laten verlopen en af te werken, luistert Cityworkers graag naar uw specifieke wensen. Zo kan u bijvoorbeeld een beroep doen op onze dienst ‘atmosphere en creation’ om de perfecte vibe te creëren tijdens uw shoot. Heeft u nood aan de juiste belichting? Via onze dienst ‘light en sound’ helpen wij u graag verder. Met andere woorden: voor elke vraag of wens staan wij klaar om mee te denken en een oplossing aan te reiken.

Vraag uw offerte aan voor één van onze unieke shootlocaties

Bent u overtuigd van één van onze unieke shootlocaties in Antwerpen? Laat het ons snel weten via + 32 3 284 33 30 of vraag uw offerte aan. Wilt u graag meer weten over een bepaalde locatie of heeft u nog vragen? Dan kan u ons altijd contacteren via bovenvermeld telefoonnummer of via info@cityworkers.be.

lageres18.jpg
bottom of page