top of page

✔ Unieke locaties

✔ Diensten op maat

✔ Bijzonder belevingsconcept

Locatie voor uw videoshoot in Antwerpen

Bent u op zoek naar een locatie voor een videoshoot in Antwerpen? Dan zit u op het juiste spoor, want Cityworkers biedt heel wat unieke locaties aan om van uw videoshoot een succes te maken. Lees snel verder om te ontdekken waarom ons belevingsconcept helemaal is wat u zoekt.   

Geïnteresseerd in ons evenement in Antwerpen?

Frankieandfish-1.jpg

Kies uw favoriete locatie voor uw videoshoot in Antwerpen

Wilt u zorgen voor een huiselijke sfeer of zoekt u een strakkere setting voor uw videoshoot? Door de verscheidenheid aan bijzondere shootlocaties die Cityworkers in zijn gamma heeft, vindt u er zeker eentje die voldoet aan uw wensen. Hieronder een greep uit ons aanbod:

  • ‘The Green Dream’ is een tuin die grenst aan ‘The Master House’. De riante tuin biedt diverse mogelijkheden voor uw videoshoot.
     

  • ‘The Marble’ is een ruimte in ‘The Master House’. Deze ruimte heeft een huiselijke en warme sfeer.  
     

  • ‘The Ballrooms’ is de tweede ruimte in ‘The Master House’. De gekozen interieurelementen zorgen enerzijds voor een strak design, anderzijds voor een warme sfeer.
     

Bent u toch nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan zeker eens onze andere locaties.

Reserveer uw ideale locatie voor uw videoshoot

Ziet u uw videoshoot al helemaal voor u op één van onze locaties in Antwerpen? Vraag dan snel uw offerte aan of bel naar +32 3 284 33 30. Krijgt u graag wat extra uitleg om uw ideale locatie te vinden voor uw videoshoot in Antwerpen of wilt u een ander evenement laten doorgaan op één van onze locaties? Contacteer ons dan gerust via voorgaand telefoonnummer of via info@cityworkers.be.

lageres18.jpg
bottom of page